szukam pracy
Gość, śr., 03/10/2012 - 14:30
Czy są prace gdzies w waszych okolicach :)
akurat chodzi mi o waszą bo jak bylem młodszy chwile w Dursley byłem u taty który akurat wtedy tam miał delegacje (teraz juz nie pracuje w UK)
I zadam jescze raz te pytanie czy są jakies prace dla ludzi po srednim mającym 18 lat ,którzy chcą i zarobic i nie boją sie niczego ?
jak wyglada płaca dla takiej osoby i czy latwo i tanio da sie znalesc jakies mieszkanie czy cos podobego byle miec swój klucz bo nie jestem taką ufną osobą by z kims dzielic pokoj zeby mi cos podwinął.
Translate
Polonijny Przewodnik Gloucestershire
Ankieta
Aktywne tematy
Ostatnie komentarze
Ambasada polska w Londynie zmienila numer telefonu!!!!: Witam Od kilku dni próbuje zapisać się na wizytę i za każdym razem na końcu... więcej »
Poznam nowych przyjaciol: Witajcie mam naimie Iwona mam 24 jestem w uk już ponad dwa lata i szukam... więcej »
Nowa grupa dla Polakow majacych dzialalnosc gospodarcza i dla tych ktorzy chca otworzyc: Może pomyślimy o organizacji takiej grupy w Gloucestershire? więcej »
Nowa grupa dla Polakow majacych dzialalnosc gospodarcza i dla tych ktorzy chca otworzyc: Ta strona nie działa! więcej »
Społeczność
O Serwisie
Copyright © 2008-2013 PoloniaGloucester.co.uk | Regulamin | Polityka prywatności
Dodaj nowy komentarz