praca
by Aneta1987·lt. 23, 2012·18 comments
witam serdecznie.
Jestem na tym forum nowa :) Mieszkam z koleżanką w Gloster od ok 3 tyg i nie możemy znaleźć pracy :( może ktoś mógłby jakoś pomóc, doradzić gdzie coś może być ?? szukamy czegokolwiek, sprzątanie, zmywanie, cokolwiek..
‹ Oszust poszukiwany listem gończym TAROT- Profesjonalna Wróżka- współpracująca z TV! ›
Zobacz również inne tematy
advertisement
Polonijny Przewodnik Gloucestershire
Losowe Tagi
- oferta
- żeglarstwo
- masazysta
- Mateusz Zembrzuski
- podróż
- gloucester pound world
- odszkodowania uk
- Notariusz
- Kingston upon Hull
- Easter Egg Hunt
advertisement
Komentarze
Zarejstrujcie sie w Agencji
Zarejstrujcie sie w Agencji Premier People,czesto przyjmuja tam do pracy przy ksiazkach:)
Praca co prawda na telefon,ale zawsze praca.
Polecam rowniez hotel Premier INN,tam rowniez przyjmuja do sprzatania.
Z tego co wiem,jest tez fabryka,ale juz nie w Gloucester,tam przyjmuja do pracy,jest to praca przy kurczakach.Ale praca tam jest ciezka:(
Pozdrawiam i zycze powodzenia
ok, dziękujemy bardzo, na
ok, dziękujemy bardzo, na pewno spróbujemy :) gdyby ktoś coś jeszcze wiedział, to bardzo prosimy o napisanie.
pozdrawiam cieplutko.
Czy ktoś mógłby powiedzieć
Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej na temat pracy przy książkach, nazwę firmy i ew. gdzie aplikować
sprobowac
w best connection, wiem ze przyjmuja teraz do Delphi, z takich sezonowych prac to w marcu powinno zaczac sie cos we Frampton on Severn ,,szklarnia,,
dzięki serdeczne :) a jak
dzięki serdeczne :) a jak tam złożyć aplikacje do tej szklarni ? pojechać osobiście najlepiej ?
tak
u nich w biurze
ok, tak zrobimy, dziękuję :)
ok, tak zrobimy, dziękuję :)
dzień dobry :) hmm mamy mały
dzień dobry :)
hmm mamy mały problem ze zlokalizowaniem tej szklarni o której pisał Gregory666 .. mianowicie znajduje mi ciągle całą wioskę, a nic konkretnego. Jeśli jest tu ktoś, kto wie gdzie to jest dokładnie, to bardzo proszę o pomoc..
miłego dnia :)
kwiatki
do pracy w kwiatkach najlepiej miec swoj samochod bo to daleko jest 20 min za gloster samochodem a ciezko znalezc miejsce u kogos bo maja komplet zazwyczaj ale czasem sie trafi .tu jest post code GL2 7JF jak wklepisz na google to ci znajdzie :) powodzenia
ahhh samochód, no z tym może
ahhh samochód, no z tym może być ciężko... ale dziękuję za kod :)
byłyśmy w obu poleconych
byłyśmy w obu poleconych agencjach. W jednej wzięli CV, w drugiej powiedzieli, żeby przyjść dopiero za tydzień, bo kompletnie nic nie mają :( ech.. :( jeżeli ktoś wie coś o jakichś ulotkach lub gazetach do roznoszenia po domach itp, to dajcie znać, weźmiemy dosłownie wszystko...
w best connection
jak pojdziecie jeszcze raz to spytajcie o Anthony`ego on teraz jest od przyjec w delphi. I pytajcie jego konkretnie o ta prace. No chyba ze z nim rozmawialyscie. Ale z tego co wiem to w ostatnim czasie duzo osob przyjeli. Dojechac tam mozna pociagiem do tej pracy. A potem spytac kogos o podwiozke wiekszosc ludzi mieszka w glouceter.
praca w cafe
Witam,
Jak jestes jescze zainteresowana praca prosze skontaktuj sie pod numer tel. 07867894458
Powodzenia
Chcialabym sie dowiedziec
Chcialabym sie dowiedziec wiecej na temat pracy w cafe. Full time czy part time? Serdecznie pozdrawiam;-))) Czy oferta nadal aktualna?
Hej. Orientujecie sie moze
Hej. Orientujecie sie moze czy jest jakas praca dla 53-latka? z minimalnym j.angielskim( chodzacym do collegu na lekcje angielskiego) jakakolwiek praca, jajakolwiek ilosc godzin, zmiany itd? please help :)
praca
Witam serdecznie.
Do pana wyżej.
Agencja Omega a praca w Delphi ( obie znajdują sie w Stonehouse ).
praca w cafe ;-)))
Jestem zainteresowana pracą szczególnie w weekendy, jak najbardziej piątkowe, sobotnie wieczory i niedziela. W tygodniu pracuję od 8.00 do 16.30 więc tę pracę chciałabym potraktować jako dodatkową,jesli taka opcja jest możliwa? Gdzie zlokalizowana jest ta cafejka? Pozdrawiam serdecznie. :-)))))
witam
witam mam 30 lat doswiadczenie w pracy na farmach na teranie irlandii a takze Anglii, Obecnie szukam pracy w gGoucester lub okolicy, ,z gory dziękuję za wszelkie informację , pozdrawiam wszystkich ))
Dodaj nowy komentarz