Informacje w portalu
Ten wątek został dodany na podstawie komentarzy ze strony: https://poloniagloucester.co.uk/content/podwyzki-cen-biletow-w-autobu... w celu dalszej dyskusji, tudzież wymiany zdań ;-).
Poniżej zamieszczam pierwotną kopię wspomnianych komentarzy:
---------------------------------------------------------
=====
"CO TO KUR.... ZA INFO"
[Anonim (niezweryfikowany), ndz., 08/04/2012 - 21:26]
Moze z laski swojej jak juz zamieszczacie jakies informacje to kompletne? a nie taki badziew na nic nikomu nie potrzebny....
=====
"Może Tobie niepotrzebny!"
[Anonim (niezweryfikowany), ndz., 08/04/2012 - 22:06]
Może Tobie niepotrzebny! Owszem mogłoby być więcej wiadomości, więc może sam dodasz coś czasami, zamiast się przemądrzać?
Pozdrawiam
=====
"Jak ktos sie porywa na dziennikarzenie...."
[Anonim (niezweryfikowany), pon., 09/04/2012 - 18:59]
to powinien chociaz umiec sprawdzic informacje! A nie pisac to co wyczytal w autobusie w gablotce... i dziwic sie ze ta strona tak marnie funkcjonuje... eh...
A ja sie nie przemadrzam - moze i tobie takie badziewne info jest potrzebne - tak to jest jak czlowiek sie jezykow nie uczy i kozaczy na obcej ziemi :P
=====
"A ja lubie ta strone. Jak Ci"
[Karolina (niezweryfikowany), czw., 12/04/2012 - 21:53]
A ja lubie ta strone. Jak Ci sie nie podoba to zrob wlasna! W czym problem? Przeciesz nikt nie kaze Ci z niej korzystac! Wiec po co marnujesz swoj czas i piszesz jeszcze takie bzdury? Tylko polacy maja taka nature zeby pokazywac palcem innych wady,slabosci itp.i zawsze czerpia z tego przyjemnosc... Dla mnie tacy ludzie to margines i Ty wlasnie nim jestes marny polaczku!!
=====
"info"
[Anonim (niezweryfikowany), wt., 10/04/2012 - 20:04]
Ale czego jeszcze tu brakuje? Dokladnych cen z każdego przystanku? Czy informacja jest niezgodna? eh, polaczek
=====
"no niestety ale kolega ma racje"
[piko (niezweryfikowany), czw., 12/04/2012 - 13:11]
nic na tej stronie nie ma, a jeszcze czytelnikom sie odpyskowuje
=====
"Informacje w portalu"
[nobarte, czw., 12/04/2012 - 23:47]
Witam serdecznie,
Zgadzam się z opinią, że mogłoby być więcej publikowanych informacji, jednak nie zgadzam się z kolejną opinią, że "nic na tej stronie nie ma".
Moim zamiarem, jako administrator tego portalu i zarazem przeciętny człowiek, jest udostępnianie Polskiej społeczności, internetowego portalu społecznościowego z jego różnymi funkcjami i aspektami.
Niestety, mój aktualny czas pozwala tylko na zarządzanie portalem. Swoją zawartość natomiast, portal zawdzięcza swoim użytkownikom/społeczności i ich dobrej woli.
Dlatego zachęcam, jak wspomniano w jednym z komentarzy, do dodawania treści, które mogą być interesujące dla społeczności (choć niekoniecznie dla wszystkich).
Zachęcam do dalszej konstruktywnej dyskusji i krytyki oraz komentowania, jako użytkownik zalogowany (co przyczyni się do lepszej jakości dyskusji).
Myślę, że warto przenieść ten wątek na forum dotyczące tego serwisu "Portal PoloniaGloucester.co.uk": https://poloniagloucester.co.uk/content/forum/1289.
Tam też zapraszam osoby zainteresowane dalszą dyskusją w tym temacie.
--
Pozdrawiam,
Bartosz Nowicki
Administrator serwisu
=====
---------------------------------------------------------
Dodaj nowy komentarz